Egg Tagliatelle 06 - Tray of 500gr
Egg Tagliatelle 06 - Tray of 500gr
Egg Tagliatelle 06 - Tray of 500gr
Egg Tagliatelle 06 - Tray of 500gr

Egg Tagliatelle 06 - Tray of 500gr

Thickness / Thickness: 1.2mm
Width / W idt h: 7 mm

Cooking time: 4/5 min.

€2.46
Tax included

100% secure payments
 

Egg fettuccine is an egg pasta typical of Bologna, but also of Romagna, Marche and Veneto. Pasta del Frate fettuccine is one of the largest formats of our production, second only to pappardelle.
This special egg pasta is particularly suitable for dishes based on game, such as ragù with wild boar or hare. The typical condiment to combine with egg fettuccine, however, is Bolognese sauce. Other condiments such as ham, tomato sauce, forest mushrooms, truffles, seafood, peas can also be used.

Weight
0.5
05510
No reviews

16 other products in the same category:

Questo sito web utilizza i cookie

Utilizziamo i cookie per personalizzare contenuti ed annunci, per fornire funzionalità dei social media e per analizzare il nostro traffico. Condividiamo inoltre informazioni sul modo in cui utilizza il nostro sito con i nostri partner che si occupano di analisi dei dati web, pubblicità e social media, i quali potrebbero combinarle con altre informazioni che ha fornito loro o che hanno raccolto dal suo utilizzo dei loro servizi